Na Ilidži sutra veliki koncert Mirze Selimovića

Na Trgu Četvrte viteške motorizovane brigade na Ilidži sutra će koncert, čiji je pokrovitelj Općina Ilidža, održati bosanskohercegovački pjevač Mirza Selimović.

Ovim koncertom bit će nastavljen kontinuitet velikih kulturno-zabavnih manifestacija na najvećem trgu u Kantonu Sarajevo, a početak koncerta za koji je ulaz besplatan zakazan je za 21 sat.

Općina Ilidža, kao jedan od turističkih lidera u našoj zemlji, želi tokom ljeta obogatiti turističku ponudu i svim posjetiocima ponuditi dodatni sadržaj.

Ove godine na Trgu Četvrte viteške motorizovane brigade održano je finale Sportskih igara mladih, "Dani bajramske radosti", manifestacija povodom 32. godišnjice formiranja Četvrte viteške motorizovane brigade kao i koncert Adija Šoše, a u Općini Ilidža vjeruju da će Mirza Selimović napraviti sjajnu atmosferu.

Izvjesno je da koncert bh. pjevača iza kojeg su četiri studijska albuma neće biti posljednji za ovo ljeto u centru Ilidže, a krajem augusta centralni ilidžanski trg trebao bi ugostiti još dva koncerta.

Ako tome dodamo da će se na Ilidži 27. i 28. augusta održati Festival narodne muzike "Ilidža 2024" onda je jasno da će svi ljubitelji dobre muzike imati u čemu uživati.

Na kraju, za sve koji planiraju doći na koncert Mirze Selimovića, vrijedi napomenuti da je ulaz besplatan.