Adi Šoše na prepunom Centralnom trgu na Ilidži održao koncert

Fantastičnim koncertom Adija Šoše & AL Music Banda, koji je privukao više hiljada gledalaca, nastavljen je kontinuitet velikih kulturno-zabavnih manifestacija na Ilidži.

Ovaj događaj još jednom je potvrdio da je Ilidža centar kulturnog i društvenog života.

Bio je ovo je svojevrsni poklon Ilidžankama i Ilidžancima, svim posjetiocima i gostima Ilidže.

- Sve ono što smo radili prethodne dvije - tri godine vi ste napunili i to nam je najveća nagrada i satisfakcija za daljnji rad i nove projekte. Želim vam da uživate i da se ugodno osjećate na Ilidži. Ovo je prvi koncert na trgu ovog ljeta, a slijede novi koncerti na ovom mjestu - poručio je načelnik Nermin Muzur u kratkom obraćanju neposredno prije početka koncerta.

Da je Adi Šoše jedan od najpopularnijih i najtalentiranijih mladih pjevača u našoj zemlji ali i u regionu, potvrdio je i njegov koncert na Ilidži.

Brojna publika i fanovi horski su pjevali neke od njegovih pjesama kao što su "Zrno nade", "Najljepši cvijet" i "Ne dam te".

- Bio je ovo jedan od mojih najljepših nastupa koji ću sigurno pamtiti. Hvala Općini Ilidža na pozivu, bila je velika čast pjevati na Ilidži, a vraćam se na Ilidžu opet čim bude poziv, kazao je Šoše.

Šoše je publiku na Centralnom trug rasplesao i pjesmama drugih izvođača, a među njima je bila u poznata numera Zdravka Čolića "Živiš u oblacima mala ", koju je publika je pjevala s njim uglas.

Na opće zadovoljstvo Općine Ilidža kao organizatora, koncert održan na trgu koji se prostire na skoro 10.000 kvadratnih metara prošao je bez ikakvog incidenta, a ulaz je bio besplatan za sve posjetioce.