Koncert Mirze Selimovića 10. augusta na Ilidži

Kontinuitet velikih kulturno-zabavnih manifestacija na centralnom ilidžanskom trgu, koji od nedavno zvanično nosi naziv Trg Četvrte viteške motorizovane brigade, bit će nastavljen koncertom koncertom Mirze Selimovića koji je zakazan za 10. august u 21:00.

S obzirom na to da je prema zvaničnim podacima jedan od turističkih lidera u našoj domovini, u Općini Ilidža žele tokom ljeta svim građanima Ilidže ali i brojim posjetiocima i turistima ponuditi dodatni sadržaj.

- Ove godine smo na Trgu Četvrte viteške brigade već održali i ugostili nekoliko velikih manifestacija. Naša je želja i opredjeljenje da maksimalno koristimo benefite i ugođaj koji nudi najveći trg u Kantonu Sarajevo, a sve kako bi dodatno obogatili turističku ponudu naše Ilidže tokom ljeta - kazao je Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža.

Domaćinstvo finala Sportskih igara mladih i manifestacije "Dani bajramske radosti", te organizacija koncerta Adija Šoše i obilježavanja 32. godišnjice formiranja Četvrte viteške brigade svojevrsni su garant da će koncert Mirze Selimovića biti na visokom nivou.

Bosanskohercegovački pjevač iza kojeg su četiri studijska albuma i sam je kratko najavio koncert na Ilidži i pozvao publiku na sjajno druženje.

- Jedva čekam da se dobro družimo u sjajnom ambijentu koji pruža centralni ilidžanski trg, da se lijepo zabavimo i pjevamo neke najljepše pjesme - poručio je Mirza Selimović.

Vrijedi napomenuti da je ulaz na koncert besplatan.