Načelnik Općine Ilidža uručio simboličnu novčanu pomoć osobama starijim od 80 godina

Načelnik Općine Ilidža, Nermin Muzur, obišao je građanke i građane Ilidže starije od 80 godina, te im uručio simboličnu novčanu pomoć.

Za ovaj program, koji Općina Ilidža realizuje putem Službe za koordinaciju rada mjesnih zajednica, izdvojeno je ukupno 213.000 KM. Od 2.130 stanovnika Ilidže starijih od 80 godina, načelnik Muzur je pojedine lično posjetio, te saslušao njihove želje i potrebe.

Starijim od 80 godina smo poslali iskrenu poruku i skromni znak pažnje, želimo da znaju da ih nismo zaboravili. Jedan od ljepših radnih dana!

- Nastojimo, koliko god smo u mogućnosti, da mislimo na sve naše sugrađane. Posebno želimo pomoći starijim osobama, koje su kroz svoj životni i radni vijek aktivno doprinosile razvoju naše lokalne zajednice. Starijim od 80 godina smo poslali iskrenu poruku i skromni znak pažnje, želimo da znaju da ih nismo zaboravili. Bio je ovo jedan od ljepših radnih dana - kazao je načelnik Muzur.

Načelnik Muzur je naglasio kako će Općina Ilidža i u budućnosti nastojati da na slične načine iskaže senzibilitet prema svim građanima Ilidže.