Pismo zahvale Općinskog načelnika građanima Ilidže za podršku na lokalnim izborima

Nakon objave neslužbenih, preliminarnih i nepotpunih rezultata lokalnih izbora, ali i podataka Općinske izborne  komsije Ilidža  o  osvojenim 13.078 glasa trenutni,  a i budući načelnik Općine Ilidža prof.dr. Senaid Memić se obratio građanima pismom zahvale. 

 

Poštovani građani,

Dragi moji Ilidžanci

 

Iskreno  Vam  se zahvaljujem što ste izašli na izbore 2. oktobra 2016. godine  i ukazali povjerenje i impresivnu podršku  da i dalje budem Vaš načelnik. Rezultati izbora predstavljaju zadovoljstvo,  i moju veliku obavezu da u naredne četiri godine radim ubrzanije i efikasnije za dobrobit općine i svih njenih građana. Povjerenje mi daje i kredibilitet   da s ljudima razgovaram ravnopravno.

Građani Ilidže u naredne četiri godine mogu očekivati sve ono što sam i obećao,  a sve će, prije svega, biti u interesu zapošljavanja, obrazovanja i rješavanja komunalnih i osnovnih problema građana. Drage moje komšije, prijatelji, poznanici, naša Ilidža ima puno problema, neki problemi nadilaze moju  nadležnost, ali pokušat ćemo svaki zajedno riješiti. Ja ću i dalje biti načelnik svih građana i pozivam vas  da zajedno pobjeđujemo  nadolazeće probleme  i da od Ilidže  napravimo centar  ugodnog i lijepog življenja.Želim da Ilidži vratimo mjesto koje joj pripada. Čestitam svim vijećnicima koji su osvojili mandat u Općinskom vijeću i nadam se da ćemo biti tim koji će raditi u istom cilju, za dobrobit svakog našeg građanina.

 

                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                                       Vaš načelnik prof. dr. Senaid Memić